Diensten

De Wilde Metaal BV is toelevderancier, gespecialiseerd in plaat- en constructiewerk.

Diensten

Bewerkingen

De Wilde Metaal heeft verschillende bewerkingstoepassingen voor het maken van uw product. Hierbij kunt u denken aan zowel verspanende bewerkingen als boren, zagen en lasersnijden.  Als niet-verspanende bewerkingen zoals (profiel)walsen en kanten.

Ook monteren wij diverse onderdelen aan elkaar door middel van lassen of andere verbindingstechnieken, net wat het mooiste of het beste uit zal komen voor uw product.

Lassen

Op verschillende gebieden hebben wij gekwalificeerde lassers. Wij lassen voornamelijk staal, RVS en aluminium. Voor elk van deze verschillende materialen hebben wij ook een aparte afdeling met mensen die gespecialiseerd zijn op hun eigen gebied. Hierdoor kunnen wij voor elk soort materiaal hoge laskwaliteit leveren.

Zagen

Voor zaagwerk van groot en klein formaat kunt u bij De Wilde Metaal terecht. Veel standaardprofielen hebben wij altijd op voorraad liggen, hierdoor zijn wij in staat zaagwerk snel te leveren, waarbij de kwaliteit altijd gewaarborgd is. Ook maatwerk is bij ons mogelijk.

Walsen

Plaatwalsen

Met onze platenwalsen kunnen we plaatmateriaal in de radius walsen zoals u het wilt hebben. De medewerkers hebben de kennis en middelen om het plaatwerk mooi rond te walsen, maar ook conisch walsen behoort tot de mogelijkheden.

Profielwalsen

Op onze profielwals is het mogelijk om verschillende soorten profielen te walsen. Wij walsen bijvoorbeeld buizen en kokers walsen, maar ook hoeklijnen en T-ijzers.

 

Lasersnijden

Met een Bystronic plaatlaser halen we de meest hoogwaardige technologie in huis om voor u een perfect product te kunnen lasersnijden.
Met het hoge laservermogen van 4.4KW worden de snijkwaliteiten in de diktes die u van ons gewend bent nog verder verbeterd en bovendien kunnen we tot plaatdiktes van 25 mm in staal en RVS gaan produceren.

Capaciteit

Capaciteit
Staal t/m 25mm
RVS t/m 15mm
ALU t/m 10mm

Boren

Voor het boren van grote gaten en kleine gaten kunt u ook terecht bij De Wilde Metaal.
Ook is het een optie om de gaten te laten soevereinen.
Dankzij onze mooie boorstraat kunnen wij de gaten snel en precies op regelmatige afstand boren.

Montage

Wij kunnen uw product maken, maar ook het plaatsen van uw product op locatie behoort tot de mogelijkheden die u bij ons hebt.
Wij hebben de middelen en vakkundige medewerkers om uw product te plaatsen op de gewenste manier.

Tel: 030-2298900

E-mail: info@dewildemetaal.nl

KvK: 30041758

Iban: NL22INGB0651148790

BTW: NL810177432.BO1